CLUJ: Razie a polițiștilor în Baciu! S-au dat amenzi de peste 8.000 de lei într-o singură seară FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, azi-noaptem o serie de controale pe raza comunei clujene Baciu.

În data de 22.12.2017, pe raza comunei Baciu, s-a desfășurat o razie în sistem integrat, cu efective mărite, la care au participat 19 poliţişti din cadrul Secției de Poliţie Rurale Baciu, Secţiei 4 Politie Cluj-Napoca şi Serviciul Criminalistic, precum și 10 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

Activitatea s-a desfăşurat pentru creșterea gradului de siguranță publică a cetățenilor și a gradului de încredere a populației în poliție, menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și descoperirea persoanelor care încalcă legea.

Cu această ocazie au fost legitimate 35 de persoane, verificate 14 autovehicule, executate 3 mandate de aducere şi aplicate 4 sancţiuni contravenţionale; dintre acestea, una pentru încălcarea Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 2 pentru încălcarea OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 1 pentru încălcarea Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Valoarea aproximativă a sancţiunilor aplicate este de aproximativ 8.000 lei.

În timpul acțiunii, polițiștii au descoperit și aproximativ 1,8 mc lemn de foc, material lemnos pentru care urmează să stabilească proveniența.

Comentarii Facebook