Cluj: Rapperul MobTrap, făcut KO de un polițist, pentru că l-a amenințat cu moartea și că dă foc Secției 4 - VIDEO


Poliția Cluj spune că rapperul MobTrap, pe numele lui real Michael Emeka Rosenfeld, a fost făcut knockout de un polițist, pentru a fi imobilizat, fiind agresiv și aruncând amenințări la adresa uniformei.

Vezi AICI VIDEO cu momentul bătăii și declatația rapperului. 

La data de 22 iunie a.c., o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție, cu privire la faptul că la data de 23 martie a.c., un tănăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare. Ulterior, la data de 17 iunie a.c., în timp ce se afla în prezența mai multor persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de cel în cauză cu acte de violență, provocându-i acesteia o stare de teamă.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată și amenințată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoștințe comune, pentru a nu sesiza poliția despre situația de fapt.

În cauză, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetările, context în care s-a emis un ordin de protecție provizoriu, aspect care a condus la invitarea la sediul unității de poliție a tânărului de 19 ani, în scopul informării asupra prevederilor și măsurilor dispuse.

Aflat la sediul secției de poliție, tânărul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență agenților de poliție și instituției, context în care a fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, polițiștii procedând astfel la imobilizarea lui.

Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la amenințările cu moartea și intențiile de distrugere a bunurilor instituției adresate de cel în cauză polițiștilor, în vederea analizării existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj”, precizează IPJ Cluj.

În 22 iunie, rapperul MobTrap a fost chemat la secția de Poliție din Mănăștur, iar un polițist a fost filmat cum îi aplică un pumn chiar în fața Secției 4 Colina.

Citiți AICI mai multe detalii. 

Rapperul MobTrap nu a părut foarte afectat de lovitura acuzată, după ce a ieșit de la UPU Cluj. 

---------------------------------

UPDATE

Poliția a precizat că ”urmare informării Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca asupra situației de fapt, procurorul unității menționate a dispus efectuarea fața de tânărul în cauză a cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, pentru adresarea de injurii cu acte de violență polițiștilor”.

Michael Emeka Rosenfeld este cunoscut pe retelele de socializare sub numele MOBTRAP. Acesta are 19 ani și este un rapper român, originar din Nigeria.

El a fost reținut în 22 iunie pentru că ar fi amenințat polițiștii, iar în 23 iunie a fost eliberat.

Am ieșit de pe arest. Uitați cum m-au umflat gaborii de la secția 4, mai exact șeful, fără niciun motiv.  După aia mi-a dat și un mandat de 24 de ore ca să nu mă pot duce să îmi fac medico-megal. Mi-a dat domnița de la UPU (n.red. rapperul a fost dus la spital).

Am ieșit de pe arest și mă p.ș. Mă duc la concert la Timișoara. E la modă să fii gabor! Trebuie să fii sifon, să dai în gât. Dacă e așa, mai bine mă duc la pușcărie”, a spus MobTrap, enigmatic, sugerând că a fost forțat ”să dea în gât” alți tovarăși. Citște AICI mai multe.

El a descris și cum a fost lovit.

Vine la mine și zice ”Tu cine esti?”. I-am zis că sunt cel mai mare artist din Cluj. ”N-am auzit de tine”, mi-a zis. I-am replicat că nici eu am auzit de tine. Nu mai știu ce am zis și m-a lovit. La un moment dat se întoarce și zice ”Ce ai zis?” și m-a prins de haina și mi-a dat un pumn, am dat cu capul”, a mai spus MobTrap.

Comentarii Facebook