Miercuri 1 Februarie

VIDEO - Rapperul MobTrap, bătut în fața secției de poliție din Cluj-Napoca de un polițist, ”seful Secției” - EXCLUSIV


Rapperul MobTrap a fost lovit cu pumnul de un polițist în fața Secției 4 Colina, din Cluj-Napoca. Tovarășii rapperului au filmat momentul în care acesta a fost culcat la pământ cu un pumn, lovitura fiind extrem de violentă.

MobTrap, pe numele lui real Michael Emeka Rosenfeld, a fost chemat în 22 iunie la Secția 4 Colina, din Mănăștur, pentru a fi audiat, iar pe scările secției a fost lovit violent în față cu pumnul. Tovarășii acestuia au filmat scena din tufișuri.

Ambulanța l-a dus la UPU Cluj, iar apoi a fost reținut pentru 24 de ore. 

Michael Emeka Rosenfeld este cunoscut pe retelele de socializare sub numele MOBTRAP. Acesta are 19 ani și este un rapper român, originar din Nigeria.

Am ieșit de pe arest. Uitați cum m-au umflat gaborii de la secția 4, mai exact șeful, fără niciun motiv.  După aia mi-a dat și un mandat de 24 de ore ca să nu mă pot duce să îmi fac medico-megal. Mi-a dat domnița de la UPU (n.red. rapperul a fost dus la spital).

Am ieșit de pe arest și mă p.ș. Mă duc la concert la Timișoara. E la modă să fii gabor! Trebuie să fii sifon, să dai în gât. Dacă e așa, mai bine mă duc la pușcărie”, a spus MobTrap, enigmatic, sugerând că a fost forțat ”să dea în gât” alți tovarăși.

Acesta a plecat din arest direct la concertul de la Timișoara.

---------------------------

UPDATE 

La data de 22 iunie a.c., o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție, cu privire la faptul că la data de 23 martie a.c., un tănăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare. Ulterior, la data de 17 iunie a.c., în timp ce se afla în prezența mai multor persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de cel în cauză cu acte de violență, provocându-i acesteia o stare de teamă.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată și amenințată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoștințe comune, pentru a nu sesiza poliția despre situația de fapt.

În cauză, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetările, context în care s-a emis un ordin de protecție provizoriu, aspect care a condus la invitarea la sediul unității de poliție a tânărului de 19 ani, în scopul informării asupra prevederilor și măsurilor dispuse.

Aflat la sediul secției de poliție, tânărul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență agenților de poliție și instituției, context în care a fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, polițiștii procedând astfel la imobilizarea lui.

Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la amenințările cu moartea și intențiile de distrugere a bunurilor instituției adresate de cel în cauză polițiștilor, în vederea analizării existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj”, precizează IPJ Cluj.

------------------------

UPDATE 1

Poliția a precizat că ”urmare informării Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca asupra situației de fapt, procurorul unității menționate a dispus efectuarea fața de tânărul în cauză a cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, pentru adresarea de injurii cu acte de violență polițiștilor”.

El a descris și cum a fost lovit.

Vine la mine și zice ”Tu cine esti?”. I-am zis că sunt cel mai mare artist din Cluj. ”N-am auzit de tine”, mi-a zis. I-am replicat că nici eu am auzit de tine. Nu mai știu ce am zis și m-a lovit. La un moment dat se întoarce și zice ”Ce ai zis?” și m-a prins de haina și mi-a dat un pumn, am dat cu capul”, a mai spus MobTrap.

Comentarii Facebook