Duminica 28 Aprilie

Cluj - Poveste care arată că oamenii sunt superbi! Un polițist a dus acasă câinele găsit pe câmp. Merită zece rânduri de aplauze - FOTO


Un cățel abandonat pe un câmp lângă Gherla și-a găsit casă la un polițist care se chinuia să îi găsească stăpânul. Pentru că nu a reușit și nu putea abandona câinele în ploaie, polițistul Ghiță Butur l-a adoptat temporar. 

În urma cu 4 ore am găsit o cățelușa abandonată/pierdută undeva în câmp, în comuna Dabaca, jud Cluj.

Am stat cu ea acolo în ploaie circa 30 de minute, după care am pornit spre Cluj-Napoca pentru a găsi o soluție.

Am dus-o la Facultatea de Agronomie, unde dl doctor a găsit-o după Cip ca fiind din municipiul Gherla. 

Am pornit spre Gherla cu speranța de a-i gasi familia, însă la adresa menționată în acte locuiește o vârstnică, din câte am înțeles din vecini. 

A fost greu pentru ca nu o puteam lua acasă, având o altă cățelușă de talie mare.

Am apelat la Poliția Gherla, unde ofițerul de servici a apelat la colegii săi pentru a ne ajuta. 

Am mers din nou la adresa din acte, împreună cu doi domni polițiști, însă tot nu am reușit să găsim pe cineva. În acel moment, dl. polițist Ghiță Butur m-a întrebat ce soluție avem pentru micuță și i-am spus de ce nu o pot lua acasă, iar dansul pe loc s-a oferit să o găzduiască. Nu va pot spune în cuvinte cu câtă bunăvoință ne-au ajutat cei doi polițiști din Gherla, județul Cluj. 

Ambii au stat în ploaie pentru a ajuta un animal nevinovat. 

Eu i-am rugat sa facem o fotografie împreună, sunt foarte fericit când întâlnesc în viața asemenea oameni buni.

Am dus-o împreună pana la dl. Ghiță acasă, iar acolo ne-am luat la revedere de la Herra și sperăm să nu sară gardul până ce vine ”tati” acasă.

Colegul mai tânăr se numește Tomoiaga Andrei, și pot spune doar FELICITĂRI la adresa unor asemenea oameni de bună credință!”, a relatat Ovidiu Pâslaru, membru al comunității ”Protecția Animalelor Cluj”.

403707370_7292556764101712_9067679255772324744_n.jpg

Comentarii Facebook