Cluj: Polițistul, care a călcat pe cap un tânăr încătușat și doborât la pământ, este cercetat. Agentul era supărat că a trebuit să alerge - VIDEO


Tânărul călcat de două ori pe cap de un polițist, în timp ce era încătușat, a fugit de oamenii legii după un scandal pe strada Republicii. Polițistul este cercetat acum. 

Știri de Cluj a prezentat public în exclusivitate imaginile cu reținerea tânărului și momentul în care este călcat pe cap de polițistul furios că a trebuit să fugă după cel care a încercat să scape. 

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus verificări interne cu privire la intervenția în cadrul unui eveniment din data de 26 noiembrie a.c., produs în municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, la data menționată mai sus, în jurul orei 04.10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre o stare conflictuală, izbucnită la un local de pe strada Republicii din municipiu.

Agenții de pază ar fi solicitat unui grup de persoane aflate în interior să părăsească localul, întrucât acesta s-a închis. 

În acel moment, un tânăr ar fi devenit recalcitrant, provocând scandal.

Având în vedere aceste aspecte și pentru a putea evacua persoanele aflate în interior, agenții de pază au folosit spray lacrimogen și au sesizat polițiștii.

La fața locului, polițiștii au identificat persoana responsabilă de scandal, această refuzând să se legitimeze, fugind de la fața locului.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, iar la un moment dat, tânărul s-ar fi împiedicat, căzând la pământ.

Polițiștii au folosit forța pentru a-l încătușa, ulterior stabilind că este vorba despre un tânăr, de 20 de ani, din Cluj-Napoca.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional pentru provocarea de scandal și refuz de legitimare.

De asemenea, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, întrucât în timpul evacuării persoanelor din local, agenții de pază ar fi  agresat o femeie.

După analizarea elementelor relevate, se vor dispune măsuri în consecință”, precizează Poliția Cluj.

Vezi AICI imaginile VIDEO. 

Comentarii Facebook