Cluj: Pensionarii iau cu asalt magazinele și ies la taclale în parcuri. Sunt GREU DE OPRIT pentru că nu cred în pericolul coronavirus - FOTO


Pensionarii sunt greu de oprit la Cluj, în ciuda avertismentelor lansate de autorități de a nu ieși din casă. Zi de zi, ei se duc la cumpărături, poate căutând prețurile mai mici. 

În Grigorescu au fost surprinse mai multe fotografii cu pensionari care se pun în pericol, când ar trebui să stea în casă. În actuala situație a României, spitalele dispun numai de 1200 de paturi cu ventilație asistată, atât de necesară în cazurile grave de coronavirus. În acest moment, România nu stă rău, dar situația poate exploda de la o zi la alta, cum s-a întâmplat în Italia și Spania. 

Imaginile au fost surprinse la Paofi în Grigorescu și la un parc dintre blocuri. 

90446401_3086872221409361_2418003292714958848_n.jpg

Internauții au comentat situații similare văzute în oraș: 

”Asta e nimic. Vezi ce e in parcarea dedeman. Am mers dimineata in speranta ca o sa fie putina lume. Cand am ajuns, parcarea plina. Am luat coada intre picioare si am mers acasa. Trebuie sa fii inconstient sa intri intr-un spatiu inchis cu asa multi oameni in aceasta perioada.

Degeaba s-au inchis scoli si restaurante daca se aduna oamenii in alte locuri”.

”În România nu se ține cont de nimic,în Auchan Iris e plin de cumpărători și foarte puțini cu măști,chiar unii angajați care puneau marfa pe raft tușind și ei fără măști”.

Comentarii Facebook