Joi 29 Septembrie

Cluj: Pedofil prins în Parcul Expo Transilvania. A fost eliberat recent, după ce a agresat trei fetițe - EXCLUSIV


Un pedofil recidivist a fost prins de polițiști după un incindent din Parcul Expo Transilvania. Souca Samuel Marcelus ar fi încercat acum să abuzeze un copil. Polițiștii s-au mișcat extrem de repede, după ce cineva a văzut că bărbatul atinge fetița în parc. 

Bărbatul a disparut când a izbucnit scandalu, dar l-au identificat si depistat rapid colegii de la municipiu”, a declarat o sursă din rândul anchetatorilor. 

Polițiștii l-au reținut pe Souca Samuel Marcelus și va fi prezentat procurorilor. Cazul este deosebit de grav acesta fiind recidivist, eliberat după ce a executat 3 ani din pedeapsa de 5 ani primită pentru fapta din 2014.

Joi, 8 iulie, în jurul orei 11:45, Souca Samuel Marcelus era  în parcul din Mărăști și ar fi încercat să profite de o fetiță. 

Souca Samuel Marcelus a fost eliberat din Penitenciarul Bistrița în 2020. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare după ce, în septembrie 2014, a pipăit mai multe fetițe într-o baie. 

El a fost condamnat în 2017 la cinci ani de închisoare, dar a fost eliberat după 3. 

---------------------

UPDATE 

Femeie care a sesizat la 112 cazul a relatat ce a observat:

Eram cu băiețelul meu de mână, mergeam către stația de autobuz. Am trecut pe lângă parc și l-am văzut pe bărbat că îi ridica fetiței fusta. Mi s-a părut dubios, însă am trecut mai departe. După câțiva pași m-am întors, să văd ce fac, pentru că nu mi se părea un comportament normal. În acel moment fetița, care are, cred, maxim 10 ani, era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă, iar el o mângâia pe picioare și în zona intimă. M-am dus lângă ei și am strigat ”Ce faceți acolo?”. Mi-a răspuns că face fetița pipi. Și am zis: ”Păi așa face un copil pipi? Eu acum chem Poliția”. Mi-am scos telefonul, eram efectiv șocată, el între timp i-a dat fetiței chiloțeii și a urcat pe moped. Am apucat însă, să îi fac poze”, a relatat aceasta, pentru stirimed.ro.

Aceasta s-a apucat să strige „Pedofilul, pedofilul, opriți-l”, în timp ce agresorul pleca cun fetița pe moped. ”Am început, efectiv, să urlu „Pedofilul, pedofilul, opriți-l”. Nu a reacționat, însă, nimeni. Am sunat la 112, mi s-a făcut legătura la Poliție, apoi am mers la Secția 2 să le arăt și fotografiile”.

20210708_155113-1-700x933 (1).jpg

Era multă lume în zonă. Fetița era întinsă în iarbă, dezbrăcată, chiar lângă o doamnă care stătea cu spatele. În stație erau oameni, în direcția în care a plecat el cu mopedul, erau alți oameni. Nimeni nu l-a oprit, în ciuda faptului că eu strigam. Dacă nu aș fi fost însoțită de băiețelul meu, aș fi încercat eu să îl opresc sau aș fi ținut fetița lângă mine. Însă, sincer vă spun, mi-a fost și puțin frică. Mă gândeam că poate scoate un cuțit sau ne atacă, pe mine sau pe băiat”, povestește tânăra.

---------------------

UPDATE 1

În jurul orei 11.45, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat care se afla într-un parc din municipiu, alături de un minor, ar fi avut un comportament care părea a fi suspect, acesta luând copilul în brațe, mai apoi îndreptându-se într-o zonă cu vegetație.

După ce bărbatul a fost informat despre faptul că va fi solicitată prezența unui echipaj al poliției, cel în cauză a părăsit parcul, deplasându-se într-o direcție necunoscută cu minorul.

În urma sesizării la numărul unic de urgență 112, la nivelul municipiului s-au constituit cu operativitate echipaje de polițiști în vederea depistării bărbatului, acesta fiind identificat după aproximativ 10 minute de la solicitare. 

Precizăm faptul că la momentul depistării, minorul nu se afla în prezența acestuia.

Totodată, au fost demarate verificări pentru stabilirea locului în care se află minorul, copilul fiind găsit la domiciliu, alături de reprezentanții legali. 

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, în acest moment fiind efectuate cercetări privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pedofilul prins la Expo Transilvania Mărăști e recidivist, se numește Souca Samuel Marcelus și a fost reținut. Citiți povestea lui

Comentarii Facebook