Cluj - Pacienții de la Dermatologie reclamă că din salon se vede cum se fac autopsiile la Morgă: Am avut coșmaruri! - VIDEO


O pacientă de la Clinica de Dermatologie a filmat de la geam momente demne de filme horor. Aceasta venea direct la Serviciul de Anatomie Patologică, clădirile fiind foarte apropiate, cum medicii spălau și disecau cadavre. 

Eu de alaltăieri nu am mai mâncat nimic și începuse să îmi fie rău. Doctorul a spus ”Hai să îi dăm ieșirea să nu i se facă rău!”. Un comportament jalnic. Profesorul m-a amenințat că mă dă în judecată pentru faptul că am filmat! Nu am semnat nicăieri că nu am voie să filmez. Nici nu scrie nicăieri”, a relatat femeia care a fost internată la Clinica de Dermatologie. 

Am avut coșmaruri. Trebuie să îi dau eu în judecată pentru că suferim niște traume la care am fost supuse fără să vrem”, a mai spus pacienta.

Problema în acest caz putea fi rezolvată foarte ușor, dacă cei de la Serviciul de Anatomie Patologică ar fi amplasat niște draperii la geamuri. 

WhatsApp Image 2023-11-07 at 09.53.40.jpeg

Cei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) au spus că vor monta folii pe geamurile respective. ”Conducerea spitalului își exprimă părerea de rău pentru situația creată. A fost un caz izolat, zona respectivă este folosită temporar pentru activități didactice . S-au luat imediat măsuri provizorii de protecție a zonei, urmând ca în scurt timp să fie montată pe geamuri folie  de protecție autoadezivă. În paralel, s-a demarat o anchetă internă care să identifice cauzele care au dus la această situație neplăcută”, spun reprezentanții SCJU.

WhatsApp Image 2023-11-07 at 09.59.02.jpeg

Profesorul Lucian Băican, șeful Secției de Dermatologie, a recunoscut și el situația. ”Eu nu am cum să pun pe geamurile saloanelor recent renovate din secție ceva, să le astup cu jaluzele, dar trebuie rezolvată această problemă, într-adevăr. Din ce am înțeles, doamna manager (Claudia Gherman – n.r.) a și discutat deja cu cei de la Anatomie Patologică să se acopere acele geamuri, să nu fie vizibilă sala de autopsii”, a spus acesta, conform actualdecluj.ro.

Comentarii Facebook