Cluj: O șoferiță de camion s-a luptat cu trei femei care îi intraseră în casă, să o jefuiască


Verona Abrudan, 68 de ani, din Florești a fost atacată în propria casă de 3 femei de etnie romă, care au încercat să o jefuiască în propria casă.

Femeia fost atacată în miezul zilei, în propria casă din comuna Floreşti. Trei femei de etnie romă, una cu un bebeluş în braţe, au intrat peste ea în casă. Văzând că au dat peste proprietară în casă, hoațele i-au cerut femeii că le e foarte frig și caută unde să stea puțin să se încălzească, atât ele cât și bebelușul pe care îl aveau în brațe. Cele trei s-au apucat să îi caute prin geantă și cum i-au luat portofelul.

Verona s-a prins de ceea ce se întâmplă, a încuiat ușa și a început să le bată pe cele trei, dar a fost înțepătă cu un cuțit în dreptul inimii. 

Hoațele au reușit să fugă, dar Verona Abrudan s-a luat după ele. Doi șoferi au sărit în apărarea Veronei, iar femeile au fost ținute la fața locului până a venit Poliția.

S-a instrumentat un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugere, nefiind reţinute. Cele două autoare sunt tinere, în vârstă de 21 şi 13 ani, care domiciliază fără forme legale în comuna Recea Cristur, dar sunt originare din comuna Dragu, judeţul Sălaj. Acestea au intrat în locuinţa victimei cerşind şi motivând că vor să se încălzească. Apoi i-au sustras victimei un portmoneu şi i-au distrus telefonul mobil încercând să o împiedice să anunţe poliţia când aceasta a observat sustragerea lui. Pentru a se preîntâmpina viitoare incidente de această natură poliţia recomandă cetăţenilor ca în situaţia în care vor să ajute persoanele care cerşesc şi vin la domiliul lor să nu le permită accesul în locuinţă, sub nicio formă, putând ajunge victima unor incidente asemănătoare”, au precizat autoritțile pentru gazetadecluj.ro.

Comentarii Facebook