Cluj: O postare despre ”un fapt aparent minuscul dar de mult bun simț” a adunat mii de like -uri din partea clujenilor - FOTO


O postare despre ”un fapt aparent minuscul dar de mult bun simț” a adunat mii de like -uri din partea clujenilor, ceea ce arată că bunul simț în lume nu e pierdut. 

Am scris azi despre un fapt aparent minuscul dar de mult bun simț.

Un tânăr a ridicat o sticla de pe jos și a pus-o la coșul de gunoi.

Postarea a adunat aproape 3,5 K aprecieri pe ilovecluj și o grămadă de comentarii. Trec la concluzii deși ar fi multe de zis despre ce reprezintă aprecierile acelea.

Așadar, dacă vreodată trecând pe lângă un pet aruncat pe jos, v-ati gândit ce ar zice cel din urma voastră care v-ar vedea luându-l de pe jos, citiți comentariile.

Oamenii ai zice ca sunteți o persona educată, cu mult bun simt.

Dacă vreodată v-ati gândit că faceți un gest simplu și acela va trece neobservat, urmăriți impactul acestei povestiri. 3500 de persoane au zis in gând ca sunteți un om special și că părinții voștri au avut grijă să vă dea un sens.

Nu mai zic că nu trebuie să vă aprecieze nimeni dacă voi va simțiți bine în pielea voastră ca ați făcut un lucru bun.

Și mai e ceva. Cred că stă în firea oamenilor sa fie "eroi" atunci cand li se dă șansa. De bună seama erou nu e doar cel care salvează un om sau o pisica. "Erou" e și cel care face un lucru mărunt dar care prin atitudinea lui schimbă o percepție.

Și tot ce am scris mai sus e valabil și pentru mine”, a transmis Florin Moroșanu, fost voluntar la centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor și angajat la Serviciul Public pentru Administrarea Obiectivelor Culturale Cluj-Napoca.

Vezi AICI alte postări inspiraționale ale lui Florin.

Comentarii Facebook