CLUJ: O nouă țeapă pe OLX? Apartamente SUSPECT de ieftine în centrul orașului FOTO


O nouă posibilă țeapă imobiliară a apărut pe site-urile de anunțuri, unde sunt listate o serie de apartamente situate în zone foarte bune din Cluj, la prețuri cu aproape 70% mai mici față de restul pieței.

De asemenea, cu toate că anunțurile sunt postate de către utilizatori cu nume diferite, numărul de telefon de contact este același pentru toate anunțurile.

Astfel, un apartament de 66 metri pătrați, lângă Facultatea de Drept, complet finisat, într-un bloc construit în anul 2018, a fost pus la prețul de 38.000 de euro.

apartament fac drept.jpg


Un alt anunț arată că un apartament cu 3 camere, de 69 metri pătrați, în apropierea Teatrului Național, într-un bloc construit tot în 2018, se vinde cu 40.000 de euro. Asta înseamna un preț de 579 de euro pe metru pătrat, pentru un apartament complet finisat, într-un imobil nou construit, în zona 0 din Cluj-Napoca.

apartament teatrul national.jpg


Alte trei anunțuri suspecte au mai apărut pe platforma de anunțuri, cu apartamente de două și 3 camere, pe Calea Turzii și în cartierul Zorilor, listate la prețuri cuprinse între 29.000 și 38.000 de euro.


apartament calea turzii.jpg

apartament calea turzii 2.jpg


apartament zorilor.jpg

Comentarii Facebook