Cluj-Napoca: Tentativă de protest în Piața Unirii, împotriva Guvernului: Urmează dictatura medicală!


Circa 11 persoane s-au adunat în Piața Unirii din Cluj-Napoca, pentru a protesta împotriva Guvernului.

Oamenii s-au adunat la ora 18.00, dar au plecat rapid pentru că nu s-a strâns aproape nimeni. Organizatorul protestului este Frontul Civic Unit, conform evenimentului anunțat pe Facebook. Aceștia neagă existența coronavirusului și cer demisia Guvernului. La Cluj-Napoca, acțiunea a fost un eșec. 

În mesajul postat pe Facebook, organizatorii spun că se încearcă instaurarea unei dictaturi medicale. 

Următorul pas este instituirea unei dictaturi medicale la nivel înalt: oamenii vor fi testați la intrările în magazine și dacă vor avea o temperatura normală de 37°C, vor fi considerați suspecți și vor fi obligați să se testeze cu chiturile de teste COVlD. Teste pe care Marea Britania a refuzat sa le mai folosească deoarece sunt nesigure și arată valori fals pozitive, adică cei considerați asimptomatici e posibil să fie arestați în resorturile de carton fără să fie infectați. De altfel, s-a dovedit faptul că testele pot fi pozitive pe capre și pe un anumit un fruct.

În același mod, dictatura medicală se va extinde, pe fondul acestei "pandemii", deoacere se aduce în discuție inventarea unui nou v@ccin care să fie folosit pe întreagă populație. Legea v@ccinarii obligatorii va accentua starea de criză deoarece aduce noi presiuni asupra populației, cu amenzi neconstituționale și abuzuri față de cei care vor refuza să se injecteze cu un v@ccin experimental. Încă de la începutul stării de criză s-a argumentat că această "pandemie" este motivul perfect pentru a trasforma un act medical într-un act administrativ. Oamenii nu sunt obiecte și organismul uman este diferit de la om la om, este datoria medicului să informeze pacientul și împreună cu el să decidă ce este mai bine pentru el. De asemenea, o serie de vaccinuri vor deveni obligatorii iar amenzile vor ajunge chiar și până la 10.000 RON în caz de refuz. Binele impus, înseamnă abuz!”.

Protestele din București, de zilele trecute, au fost organizate tot de mișcarea numită Frontul Civic Unit.

Iulian Capsali, Dan Chitic și ActiveNews promovează o chemare la protest împotriva ”dictaturii” și care neagă existența coronavirusului, scrie G4Media. Organizatorul protestului este un cont nou de Facebook, creat în 6 mai, al unei mișcări numite Frontul Civic Unit. Aceștia sunt promovați constant de site-ul Sputnik, organul oficial de propagandă al Rusiei, iar ActiveNews publică frecvent articole violent anti-occidentale.

La protestul din București a participat și Adrian Severin, fost europarlamentar, și Bogdan Stanoevici, fost candidat la alegerile prezidenţiale, fost șef al Circului București.

Foto: Protestul din București

Comentarii Facebook