Miercuri 24 Aprilie

Cluj-Napoca se află pe locul doi în topul orașelor la comenzi online. Fast-food-ul, pe primul loc în listele clujenilor


Cluj-Napoca se află pe locul doi pe podiumul orașelor la categoria comenzi online de mâncare din România. Care sunt cele mai comandate feluri de mâncare în Cluj?

Cluj-Napoca, în topul orașelor la categoria delivery

Potrivit unei analize realizată de trei companii cunoscute, de livrare mâncare, din țară, pe primul loc la comenzile online se află București, urmat de Cluj și Constanța. 

Vedem potențial și creșteri semnificative și în orașele mai mici, dar care s-au dezvoltat accelerat în ultimii ani: Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Arad”, declară Alin Șerban, CEO-ul unei companii de livrare mâncare, potrivit Economedia

Clujenii, fruntași la Fast-food

Între preferințele consumatorilor Clujeni, mâncarea de tip fast-food se află pe primul loc, cele mai comandate alimente de pe această listă fiind burgerii, pizza, șaorma și cartofii prăjiți. Totuși, clujenii sunt atrași mai nou și de bucătăria asiatică sau cea greceasă.

Totodată, anul trecut am pus accentul pe gusturile locale, integrând ingrediente românești în bucătăriile internaționale, ceea ce ne-a confirmat că există un trend de (re)descoperire a  gusturilor locale care prinde din ce în ce mai mult contur”, a declarat reprezentantul unei firme de food-delivery, conform Economedia. 

Când vine vorba de alte cumpărături „făcute” prin delivery, pe lângă fast-food, clujenii au în totpul comenzilor și băuturi (răcoritoare dar și alcoolice), dulciuri, produse de menaj și detergenți.


Comentarii Facebook