Cluj-Napoca: Ruperea de nori de joi seara a afectat în special zonele nou constuite. De ce? - FOTO


Mai multe străzi au fost afectate de ruperea de nori de joi seara, din Cluj-Napoca, în special zonele nou construite. 

Trei autospeciale cu trei motopompe pentru evacuarea apei au intervenit în cursul după amiezii și a serii pentru a evacua apa acuma acumulată în urma ploilor abundente din mai multe locuințe și curți situate pe străzile: Brasov, Cezar Boliac, Azaleelor, Ioan Zaicu, Borhanciului, Voievodul Glad, Azaleelor, Racoltei, Racoltei, Azaleelor și Trifoiului din municipiul Cluj Napoca.

Din fericire pagubele nu a fost însemnate fiind cantități mici de apă acumulate în subsolurile și locuințele afectate”, precizează ISU Cluj.

Probleme au fost în zonele în care acum se face dezvoltare urbanistică. Problema este că realizarea infrastructurii nu ține pasul cu ritmul în care se construiește. ”Au fost probleme în câteva zone cum e Borhanciul, Făgetul, pe Câmpului, pe Frunzișului, în Gruia, dar fără probleme majore care să ne ducă în alte situații, decât cele specifice unei ploi mai puternice. Aceste fenomene naturale fac parte din viața noastră. S-a intervenit și nu sunt situații în afara controlului. Acum, măi fraților, să nu ne speriem de fiecare ploaie mai mare. Fac parte din viața noastră. Când e secetă ne dorim ploaie, și invers”, a spus primarul Emil Boc. 

Comentarii Facebook