Cluj-Napoca: Magazinele care practică soldarea, verificate de Poliția Locală

 

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie comercială au demarat o acţiune de control în rândul magazinelor care practică în această perioadă vânzări cu preţ redus.

 

În această săptămână au fost verificaţi 25 de agenţi economici. Cu ocazia acestor verificări polițiștii locali au depistat o serie de nereguli, precum: nedepunerea notificării la Primăria municipiului Cluj-Napoca pentru vânzările cu preţ redus, care intră în categoria soldărilor, afişarea necorespunzătoare a preţurilor şi nerespectarea prevederilor legale privind sectorizarea mărfurilor cu preţ redus.

 

Pentru neregulile constatate, în 14 cazuri au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, conform HCL nr. 150/2009 şi OG nr. 99/2000 republicată, în valoare de 11.100 lei.

 

Acţiunea se află în derulare, urmând să fie verificaţi atât agenţii economici din zona centrală, cât şi  cei din cartierele orașului”, precizează Biroul Mass-media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

 

În Cluj-Napoca sunt 37 de magazine care practică vânzarea cu preț redus. Pentru a putea vinde la preț redus firmele au obligația de a depune notificare la Primăria Cluj-Napoca cu 15 zile înainte de a începe soldările. Perioada de soldare se desfășoară între 15 ianuarie și 15 aprilie 2016.

 

 

Comentarii Facebook