Cluj-Napoca este considerat unul dintre cele mai romantice orașe din România pentru a sărbători Valentine's Day


Viața socială a oamenilor s-a transformat în ultimii doi ani, pe măsură ce munca de acasă, pentru o bună parte dintre angajați, și distanțarea socială pentru protejarea sănătății au devenit noua normalitate. Astfel, anul acesta, 88% dintre respondenții la un sondaj de Valentine’s Day realizat de FREE NOW spun că nu văd niciun motiv pentru care nu ar sărbători această zi romantică.

Cele mai romantice orașe din țară pentru a petrece această zi sunt Brașov (30%), Sibiu (17%), București (15%) și Cluj-Napoca (12%), conform respondenților din primele 10 cele mai importante orașe din România, care au participat la sondaj. 

Cluj-Napoca este considerat unul dintre cele mai romantice orașe din România

Cluj-Napoca este considerat un oraș în care Valentine’s Day poate fi sărbătorit sub orice formă. Conform sondajului, aproape 28% dintre participanți obișnuiesc să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților printr-o ieșire la restaurant. Alți 20% o petrec acasă cu persoana iubită, în timp ce 11% se bucură de plimbări în natură și aproape tot atâția aleg o ieșire în afara orașului în care locuiesc. Alte modalități populare de a petrece timpul cu această ocazie sunt ieșirile în oraș, relaxarea la spa, vizionarea unui film la cinema sau mersul la cumpărături, în timp ce un român din zece spune că nu sărbătorește deloc Valentine’s Day.

„Orașele iubirii” din Europa

Conform aceluiași sondaj, românii consideră că Galway (Irlanda), Roma (Italia), Brașov, Hamburg (Germania) și Porto (Portugalia) sunt cele mai romantice orașe din Europa, Brașovul fiind numărul trei pe lista cuplurilor. 


Comentarii Facebook