O coafeză din Cluj, condamnată pentru că a amenințat o altă femeie din cauza bărbatului care le-ar fi infectat cu HPV pe ambele


O coafeză de 29 de ani din Cluj-Napoca a fost condamnată la 1 an și 3 luni închisoare cu suspendare pentru șantaj, amenințare și hărțuire. În plus, are de plătit 3.000 de euro ca dune morale. Partea vătămată este o altă femeie pe care inculpata a amenințat-o și șantajat-o ca să-i plătească tratamentul pentru virusul HPV pe care l-a luat de la bărbatul cu care au făcut sex amândouă. Victima a depus plângere și a acționat în instanță coafeza în cauză, cea din urmă fiind găsită vinovată, conform unui articol din Clujust.ro.

În data de 17 ianuarie 2019, persoana vătămată a solicitat tragerea la răspundere penală a inculpatei pentru săvârșirea infracșiunilor de șantaj și hărțuire. Ulterior, persoana vătătmată a solicitat urgentarea cercetărilor deoarece inculpata a continuat să îi adreseze amenințări. 

Coafeza a susținut faptul că iubitul vătămatei este purtător de virus HPV și că i-ar fi transmis și ei (coafezei) acest virus prin intermediul contactului sexual.

Victima a primit un mesaj prin care inculpata îi cerea suma de 1.000 de euro pentru un presupus tratament contra virusului HPV, amenințând-o că în cazul în care nu va primi bani, va apela la un grup de prieteni care o vor căuta pentru a o agresa fizic și sexual. Coafeza i-a dat victimei un timp limitat în care să îi achite suma cerută.

Tânăra vătămată a mai depus și o serie de fotografii cu mașina ei avariată și zgâriată, exact la o săptămână după mesajul cu cererea.

La audierea sa, inculpata a recunoscut faptul că a trimis în mod repetat mesaje de amenințare victimei. Aceasta a declarat că a făcut aceste lucruri pentru că intrase în depresie după ce aflase că s-a infectat cu virusul HPV, transims de iubitul vătămatei. 

Coafeza a fost găsită vinovată și trebuie să plătească vătămatei suma de 3.000 de euro daune morale. Inculpata a primit prin ordin judecătoresc sentința de un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru șantaj. 


Comentarii Facebook