Miercuri 7 Decembrie

CLUJ: Moarte tragică pentru o femeie de 70 de ani! Centrala termică a explodat chiar în camera în care locuia VIDEO


O femeie de 70 de ani, din localitatea clujeană Viștea, a avut parte de o moarte tragică, miercuri seară, după ce o centrală termică pe lemne, improvizată, a explodat în încăperea în care aceasta locuia.

Femeia locuia in casa respectiva impreuna cu fiul si nora sa, dar in momentul deflagratiei se afla singura la demisol. Isi incalzeau casa cu o centrala pe lemne nou cumparata, dar aceasta s-a defectat si au vrut sa o puna in functiune pe cea veche, improvizata de ei. In momentul in care temperatura din cazan a crescut, s-a produs o explozie, iar suflul acesteia a maturat tot ce s-a aflat in incapere, potrivit dejeanul.ro.

Bătrâna a suferit răni grave, aceasta fiind găsită inconștientă printre resturile de mobilă de către un vecin care a auzit explozia și a mers să vadă ce se întâmplă.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje SMURD, iar medicii au început manevrele de resuscitare, însă fără succes, ei fiind nevoiți să declare decesul.

Polițiștii și criminaliștii au început cercetările pentru a stabili care au fost cu exactitate cauzele exploziei.Comentarii Facebook