Cluj: Mesaj USTURĂTOR al unei persoane cu dizabilități către un șofer nesimțit: ”Prefer să îmi testez abilitățile în locul dizabilității!” - FOTO


Deja parcările nesimțite pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități au devenit o normalitate, pentru că sancțiunile sunt prea mici. În plus, deja foarte mulți și-au ”aranjat” pe pile astfel de legitimații, așa că s-a ales praful de toate facilitățile acordate celor care chiar au nevoie.

O astfel de parcare a fost surprinsă la Mega în Florești. Șoferul a ocupat cu tupeu maxim două locuri de parcare, fără să îi pese. 

Acesta este motivul pentru care chiar dacă am o dizabilitate fizică nu mai parchez pe acele locuri. In general copii mei cu mine in mașină vedeau oamenii fara probleme fizice cum ieșeau din mașină și mă întrebau: Ce handicapuri au?

Acum toți au legitimații si le doresc succes. Eu de când m-am născut mi-am dorit să fiu ca niste oameni care își neagă dizabilitățile pentru un amărât de loc lângă intrarea in magazin... de multe ori de lene!

Mult succes, prefer să caut parcari pe unde gasesc și să îmi testez abilitățile în locul dizabilității!”, a comentat un clujean. 


420658708_1598604360968486_7204311921389489657_n.jpg

Comentarii Facebook