Duminica 27 Septembrie

Cluj: Masca e obligatorie pe raza întregului județ în următoarele împrejurări


Masca devine obligatorie pe raza întregului județ în următoarele împrejurări.anunță Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj.

CJSU a decis în această seara ca incepând cu data de 8 august 2020, ora 00.00, pe întreg teritoriul județului Cluj, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul și gura, la întruniri de natura activităților culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios.

Orarul de aplicabilitate este 0-24, pe toată durata stării de alertă.

UAT -urile vor identifica toate spatiile de tip piețe agroalimentare, piețe auto, târguri de produse și de animale, locații de tip bazar temporare sau permanente de pe raza UAT - urilor (n.red. comunelor sau orașelor), pe care le vor comunica CJSU până în data de 10.08.2020, in vederea introducerii obligativității purtării măștii in aceste zone, după consultarea DSP”, a spus prefectul Mircea Abrudean.


.

Comentarii Facebook