Raed Arafat a primit noi amenințări cu moartea. Ce anunț a făcut șeful DSU


Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a mărturisit, miercuri, că a primit noi mesaje de amenințare cu moartea. 

Arafat spune că nu se teme de faptul că va fi „executat”, deşi a tot primit mesaje în acest sens.

Nu pot sa iau decizii cu teama că voi fi executat. Îmi asum responsabilitatea!”, a declarat Raed Arafat, potrivit mediafax.ro.

Am tot primit mesaje că o să fiu „executat”. O să stau să nu mai fac nimic pentru că voi fi executat?! Eu o sa-mi fac treaba cu bună-credinţă şi cine vrea, să mă „execute!” Eu nu pot să calculez miscarea mea şi deciziile mele. Eu nu pot sa iau deciziile mele cu teama că voi fi executat”, susţine Raed Arafat.

Nu este prima oară când șeful DSU se confruntă cu astfel de amenințări.În cursul lunii trecute, el a depus o plângere la DIICOT pe numele bărbatului care l-a amenințat cu moartea.

Este vorba despre două amenințări cu moartea. Au fost serioase, nu poți să permiți asta”, a declarat Arafat pe 16 iulie, la DIICOT. 

Polițiștii au deschis dosarul pe 14 iulie, după ce Raed Arafat a primit un mesaj în care a fost somat să părăsească urgent țara. Bărbatul care i-a transmis mesajul, un cunoscut conspiraționist, a scris că, în caz contrar, îl va ucide.


Comentarii Facebook