Cluj: Intervenție în forță a Poliției Rutiere. I-au pus cătușe în stil ”american” - VIDEO

 

Polițiștii de la rutieră din Cluj au urmărit în trafic un șofer în stare de ebrietate care nu a oprit la un punct de control.

 

Miercuri, 15 februarie, în cadrul acțiunii TRUCK&BUS, poliţiştii din Cluj au prins un bărbat, care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice la volan, a încercat să se sustragă controlului.

 

În aceste zile, Poliţia Română desfăşoară, în toată ţara, acţiunea TRUCK&BUS, pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane și mărfuri, în cadrul Calendarului Operaţiunilor TISPOL. Sunt vizaţi conducătorii auto care nu respectă normele rutiere.

 

Astăzi, în doar câteva ore, în punctul de control DN 1 km 500 + 400, poliţiştii au oprit în trafic şi au controlat 19 autovehicule, aplicând 6 sancţiuni contravenţionale. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere unui cetățean străin, pentru depășire neregulamentară.

 

Pe numele unui bărbat s-a întocmit dosar penal, întrucât a fost depistat, la volanului unui autoturism, având 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a încercat să se sustragă controlului, fiind necesară urmărirea acestuia, până pe DN 1J la km 3+400m.

Comentarii Facebook