CLUJ - Infractor liber prin Câmpia Turzii! Poliţiştii l-au scăpat din mână după o urmărire prin oraş


Un bărbat este căutat de polițiștii clujeni, după ce un agent l-a urmărit prin cartierul Blocuri din orașul Câmpia Turzii, Acesta a scăpat ca prin urechile acului de sub privirile agentului. 

Infractorul căutat de polițiști pare a fi unul destul de periculos, existând indicii că acesta ar avea și o armă albă asupra lui, potrivit refleqtmedia.ro.

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 17.20 un polițist din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Câmpia Turzii a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, pe strada Retezatului din Câmpia Turzii”, au declarat polițiștii clujeni.

„Întrucât acesta nu a oprit la semnalele regulamentare, polițistul a solicitat sprijin colegilor din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, care au procedat la urmărirea autoturismului. Pe timpul urmăririi bărbatul a acroșat un autovehicul parcat și un autoturism aflat în mișcare. După o distanță de aproximativ 1 kilometru, bărbatul a abandonat autoturismul, iar pasagerul aflat împreună cu el, respectiv un tânăr de 24 de ani, a fost condus la sediul Poliției”, au mai declarat reprezentanții IPJ Cluj.

„În continuare polițiștii municipiului Câmpia Turzii desfășoară activități pentru identificarea conducătorului auto și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, au concluzionat aceștia. 

Infractorul nu a fost găsit de poliţişti în timpul nopţii. „În continuare se desfășoară activități în vederea identificării și depistării acestuia”, a transmis IPJ Cluj miercuri, 18 mai, dimineaţa.


Comentarii Facebook