CLUJ: Incendiu puternic la o fermă de vaci. Mai multe animale au ars de vii VIDEO


O tragedie a avut loc, joi seară, în comuna clujeană Mănășturel, unde o fermă de vacă a fost cuprinsă de flăcări.

Alarma la 112 s-a dat putin inainte de ora 18. Apelantul a anuntat ca o ferma de vaci si un saivan de fan de la marginea localitatii Manasturel a fost cuprins de flacari. In scurt timp, spre locul incendiului au pornit doua autospeciale de pompieri de la Dej, iar mai apoi a mai fost trimisa in sprijin o a treia masina. Ajunsi la fata locului, pompierii au gasit ferma de animale in flacari, iar incendiul se manifesta cu violenta, scrie dejeanul.ro.

Majoritatea vacilor erau deja scoase afara, dar din nefericire, cel putin sase dintre ele si un cal nu au mai putut fi salvate, murind carbonizate.

Intervenșia pompierilor a fost îngreunată și de faptul că în zonă nu sunt hidranți și au fost nevoiți să facă mai multe drumuri până la șosea pentru a realimenta autospecialele.

De asemenea, din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins, cuprinzând și aproximativ 40 de baloți de fân aflați în aceeași hală ca și grajdul.

Desi inca nu se cunoaste cauza izbucnirii incendiului, martorii spun ca este posibil ca fanul din saivan sa se fi aprins de la o moara supraincalzita.

Comentarii Facebook