Miercuri 28 Iulie

Cluj: Hoții de papuci de copii, furau și biciclete! Doi dintre ei au fost prinși


Poliția a reușit să rețină doi dintre cei trei hoți care au fost surprinși zilele trecute pe camerele de supraveghere ale unui magazin din Cluj-Napoca, în timp ce furau papucei de bebeluși.

Asupra tâlharilor s-au adus și alte acuzații

În data de 3 mai, un bărbat a sesizat polițiștii Secției 5 din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că cineva i-a furat bicicleta din fața unui magazin din municipiu. A doua zi, trei persoane, două femei și un bărbat, au fost surprinse pe camerele de supraveghere ale unui magazin, în timp ce furau papucei de bebeluși, în valoare de 300 de lei. Aceștia au putut fi identificați cu ușurință, deoarece nu purtau masca de protecție în mod corespunzător, astfel încât să le acopere mare parte a feței.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat făptașii: o tânără de 21 de ani, din Cluj-napoca și un tânăr de 18 ani, din comuna Unirea, județul Alba.

Bicicleta furată de aceștia, în data de 3 mai, a fost recuperată și înapoiată bărbatului, iar cei doi tineri au fost reținuți, urmând să fie prezentați magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere legală.


Comentarii Facebook