Cluj: E foarte greu să torni nişte asfalt nivelat în secolul 21! Cum arată zona proaspăt renovată în spatele Stației Minerva - FOTO


Clujenii au o nedumerire în legătură cu străzile proaspăt asfaltate, aflate în spatele Stației Minerva, din cartierul Mănăștur. După primele ploi de primăvară, străzile sunt cu acumulări de apă din loc în loc, semn că betonul nu ar fi fost turnat uniform.

„Proaspăt renovat - în spate la Stația Minerva”, a transmis un clujean, pe o rețea de socializare.

Oamenii spun că lucrările arată de mântuială: „Jalnic arată. Lucru făcut de mântuială”, „Se vede ce bine au lucrat, după gropile din asfalt și în stație este la fel”.

Știri de Cluj a întrebat autoritățile locale dacă lucrările au fost finalizate sau zona arată așa pentru că muncitorii trebuie să mai intervină ulterior. Biroul de presă din cadrul Primăriei Cluj-Napoca ne-a anunțat că problema a fost sesizată departamentului specializat din cadrul municipalității și va reveni cu o poziție. 

In 2021,  primarul Emil Boc ne asigura că în Cluj-Napoca nu se acceptă lucrări de asfaltare, unde apa băltește la bordură.

Edilul spunea, în ianuarie 2021, că nu va mai recepționa străzile fără să fie verificate și cu cisterna, pentru a vedea că sunt date pantele corespunzătoare.

„Eu nu recepționez nimic până nu mergem cu cisterna cu apă și punem să vedem unde se duce apa. Dacă gurile de canal sunt puse mai sus și apa stă la trecerea de pietoni, acest lucru nu mai merge. Le-am spus: ”Măi băieți, acest lucru nu mai merge!”. Mă uit la fiecare recepție. Asta înseamnă calitate, până a ultimul detaliu”, a spus Emil Boc.

Foto. Facebook/Trăiesc în Mănăștur

Comentarii Facebook