CLUJ: Doi tineri și-au riscat libertatea pentru 2 baterii de camion. Ce făceau cu ele


Polițiștii clujeni au depistat doi tineri, dintre care unul minor, au fost prinși de polițiști după ce au furat două baterii de camion din curtea unei societăți comerciale. 

La data de 13.12.2018, in jurul orei 11:00, o femeie de 55 ani, din Cluj-Napoca, a sesizat telefonic prin SNAU 112, că persoane necunoscute, prin escaladarea gardului au pătruns în curtea unei societăți comerciale din municipiu, de unde, prin demontare, au sustras 2 acumulatori auto, de pe un autocamion marca, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 lei”, informează IPJ Cluj.

Politiști din cadrul Secției 7 Poliție, au depistat un tânăr, de 23 ani, din Târnăveni, jud. Mureș, respectiv un minor de 14 ani, din Cluj-Napoca,  pe liniile de cale ferată amplasate în spatele societății, asupra lor fiind găsiți doi acumulatori auto.

Aceștia au declarat că aveau intenția de a valorifica bunurile la un centru de colectare a deșeurilor și că au fost însoțiți de încă o persoană de sex masculin care a fugit la vederea polițiștilor.

În cauză s-a dispus efectuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal. 

Față de tânărul de 23 ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a celui de-al treilea bărbat. 

Comentarii Facebook