Cluj: ”Detectorul” cu BMW X5 face legea pe străzi. A bătut trei oameni care îl deranjau

 

Șoferul unui BMW X5 din cartierul clujean Zorilor, denumit ”detectorul cu BMW”, impune legea pumnului pe străzi. 

 

În trecut le aplica diverse ”corecţii” celor care parcau greşit pe la hipermaket-uri, dar zilele trecute a bătut trei persoane pe stradă: un profesor din Dezmir și două persoane în cartierul Zorilor.

 

Profesorul din Dezmir a povestit că miercuri, 6 septembrie, în jurul orei 18.15, a ”ajuns împreună cu soţia, acasă, în Dezmir şi, la un moment dat am văzut, în stradă, cum un bolovan trece milimetric de capul câinelui străzii, un maidanez pe care toată lumea îl hrăneşte cu drag. Apoi l-am văzut şi pe acest Mihai (boxer, proprietarul BMW -ului X5) fugind după el. Din reflex, l-am apostrofat, zicându-i: ”Ce faci, nebunule”?, la care el, turbat şi-a fixat obiectivul pe mine. Am ieşit în stradă să-l calmez, cu telefonul pornit și să-l filmez, totodată ca să văd ce-i cu el fiindcă omul părea într-adevăr fioros. Acesta, nici una, nici alta mi-a ars un pumn în ochiul drept, după care m-a trântit la pământ şi a început să-mi care pumni şi picioare peste tot. M-au salvat muncitorii lui, altminteri nu ştiu ce păţeam. Apoi, după ce m-a lăsat sunam deja după poliţie şi ambulanţă, iar el suna la rândul său pe cineva, probabil ca să mă reclame. Iar când au venit poliţiştii le-a spus acestora că eu sunt cel care l-a atacat aducându-i drept martori, în sensul celor afirmate de către el, pe muncitorii care-i lucrează la casă. Scena a fost văzută şi de un localnic, dar nu sunt sigur dacă – de teamă – acesta o să aibă curaj să vorbească. Asta e tot: m-am ales cu aceste lovituri, cu telefonul spart, aşa că m-am deplasat urgent la secţia de poliţie din Apahida, unde am depus urgent plângere penală împotriva individului”, a relatat profesorul, conform Gazeta de Cluj.

 

Mihai își construiește acum o casă în Dezmir, a relatat a doua victimă, dar locuiește încă în Zorilor. ”Era deja noapte şi eu mă aflam pe balcon când l-am văzut parcându-şi BMW-ul X5 în faţa blocului. Ţin să vă spun, legat de parcare, că dacă vreun vecin face greşeala să parcheze prea aproape de locul lui, acesta se poate trezi a doua zi blocat sau cu alte belele. L-aş numi ”Detectorul” fiindcă nimic nu-i scapă, nicio mişcare din zonă. Coborând din BMW a trecut pe lângă el un alt vecin, un bărbat de vreo 40 de ani, pe care – nici nu l-a depăşit acesta cu doi paşi – că l-a şi luat la bătaie, cu picioarele, reproşându-i că nu-i acordase respectul cuvenit. L-a trântit în gardul viu şi de fiecare dată când omul încerca să se ridice îl lovea din nou, astfel că bietul de el cădea din nou pe rondou. Eu, de la balcon am văzut toată scena şi i-am strigat să-l lase în pace, că-l omoară. Atunci, mi-a zis că vine la mine să mă pună la punct, mai ales pentru cei 2.000 de euro pe care i-aş fi furat”.

 

Poliția confirmă că trei persoane au depus plângere în urma unor agresiuni petrecute în Zorilor și Dezmir. Se pare că agresiunile ar avea legătură cu ”Detectorul”.

Comentarii Facebook