Miercuri 6 Iulie

Cluj: Cum arată un penthouse de 1,4 milioane de euro. Boc are dreptate! La Cluj chiar sunt prețuri de Barcelona - FOTO și VIDEO


Un penthouse de 200 de mp, cu terase de încă 236, se vinde cu prețul de 1,4 milioane de euro. Primarul Emil Boc spunea că la Cluj se trăiește ca în Barcelona, iar acum și prețurile se aliniază. 

Proprietatea luxurianta este pozitionata intr-un imobil premium din cartierul Buna-Ziua, in apropierea scolii ELF si la o distanta foarte mica de Lidl.

Penthouse-ul se intinde pe o suprafata extrem de generoasa 178 mp utili, desfasurata pe 2 niveluri cu scara interioara, iar accesul in interior se face printr-un lift de ultima generatie care poate fi accesat doar de catre proprietari. Balcoane de 11.4 mp plus terasele acestuia in suprafata cumulata de 236 mp care sunt amenajate ca oaze urbane de relaxare pentru familie si prieteni, beneficiind de intimitate si de facilitatile unei curti (grill, sezlonguri, plante, etc.)

Compartimentarea ascestuia se face astfel :

- la primul nivel avem un living spatios + loc de luat masa, bucatarie deschisa cu acces pe terasa, hol acces, debara, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing, hol, baie, camera oaspeti, camera copii, hol + spatiu depozitare , acest nivel beneficiaza si de terasa in suprafata de 87 mp plus doua balcoane de 7.55 mp respectiv 3.85 mp.

-la etajul retras gasim o incapere amenajata ca sala fitness si o camera hobby cu acces direct la terasa superioara in suprafata de 149 mp amenajata cu dec si mobilier de gradina plus plante decorative.

Conceput pentru maximul de confort al unei familii moderne, proprietatea dispune de mobilier smart, spatii de depozitare mascate, sistem de iluminat ambiental si electrocasnice de ultima generatie cu garantie extinsa marca Miele iar finisajele au fost create cu materiale premium”, spun cei de la agenția imobiliară. 

Locuința vine cu două locuri de parcare și o boxa de 5 mp chiar langa locurile de parcare.

Comentarii Facebook