Miercuri 22 Martie

Cluj - Cum a distrus o nuntă un agent imobiliar ”țepar”! A închiriat un apartament pe care nu îl deținea și au intrat proprietarii reali peste miri


O femeie din județul Cluj, care s-a măritat la Cluj-Napoca, cu logodnicul ei dintr-o altă localitate din județ, s-a trezit cu poliția pe cap înaintea nunții.

Clujeanca a închiriat un apartament în regim hotelier, de la un agent imobiliar, pentru perioada 4 -7 noiembrie 2022, iar după ce a ajuns la apartament s-a trezit cu proprietarii reali și cu poliția. 

Colaborarea cu agentul imobiliar a fost suspectă încă de la început. ”Din cauza unor probleme, zicea el, ne poate oferi apartamentul doar din 4 pana in 5 noiembrie si după ne mută el lucrurile în altă locație. Am acceptat așa până la urmă, dar în ziua evenimentului au intrat un bărbat și o femeie peste noi făcând scandal, injurandu-ne și împingându-ne, zicând sa ieșim afara ca e casa lor”, ne-a relatat mireasa.

Noi am ajuns la apartament și am intrat cu ajutorul codului primit de la agentul imobiliar. Am fost la el al birou, în spatele magazinului Central și am semnat un contract. Eu urma să fiu luată de la acest apartament ca și mireasă și să mergem la nuntă. Mirele trebuia să vină însoțit de 40 de persoane.

În 5 noiembrie, după ce a ajuns au apărut proprietarii apartamentului care au făcut scandal. Ne-au spus că nu avem ce căuta acolo, că ei nu au închiriat și au chemat poliția. Noi, între timp, am ieșit din apartament și am răspuns oamenilor legii. 

Am explicat că am fost înșelați. Ne-a distrus nunta acest țepar”, ne-a spus femeia.

După acest incident cei doi miri s-au dus la biroul agentului imobiliar, dar acolo nu mai era nimeni, numai biroul gol. ”În 5 noiembrie nu am făcut nimic că era nunta noastră, dar în 7 nov am mers la secția nr. 2 de Poliție, unde am depus o sesizare, pentru că de acea secție aparținea apartamentul, după care ne-am luat și un avocat și acesta ne-a spus ca e o firmă care dă tepe. A încercat sa ia totuși legatura cu firma să o rezolve amiabil, dar nu au răspuns la nici o citație!”, ne-a mai spus mireasa. 

Toată afarea a costat 3.200 de lei, bani care nu au fost recuperați nici astăzi și probabil nici nu vor fi recuperați.

WhatsApp Image 2023-02-08 at 14.32.35 (3).jpeg

Comentarii Facebook