Cluj: Copil agresat în prima sa zi la creșă. Suspectă este asistenta creșei


Poliția face o anchetă la o creşă de stat din Cluj-Napoca, după ce mama unui copil de un an şi nouă luni l-a găsit plin de  vânătăi.

Părinții l-au lăsat luni dimineața pe copil la creșă, iar când l-au luat prânz au văzut că avea zgârieturi pe gât şi pe mânuţe şi era plin de vânătăi, conform stirileprotv.ro.

Am ajuns acasă şi am zis totuşi să îl verific să văd dacă mai e ceva pe corp şi să îl schimb să îl pregătesc de nani şi am văzut urma asta, care mi-am dat seama că a fost ţinut cu forţa de mână, asta iară nu avea cum să fie provocată de o jucărie, vedeţi?! Zgârietură, la coloană din nou, avea trei puncte tare ciudate, aşa şi pe mâna asta la fel, simetric şi din faţă şi din spate avea vânătăi. Probabil a fost prins cu forţa”, a spus mama copilului.

Conducerea creșei a spus că este posibil ca băieţelul să se fi lovit după ce s-a trântit singur pe jos, dar mama spune că a aflat apoi de la îngrijitoare că asistenta l-ar fi agresat pe cel mic pentru că nu a vrut să stea pe oliţă.

Daniela Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Cluj a declarat că cel mic ”prezenta vânătăi la nivelul corpului pentru care, copilul nefiind în stare critică, a plecat acasă cu părinţii. S-a solicitat intervenţia Asistenţei Sociale şi a Poliţiei pentru identificarea cauzei vânătăilor”.

Asistenta de 50 de ani nu mai are voie să se apropie de copii. 

Oana Buzatu, purtător de cuvânt Primăria Cluj-Napoca a spus că ”în acest moment asistenta se află în concediu fără salariu şi a fost declanşată o anchetă internă pentru a se afla toate cauzele care au dus la producerea acestui eveniment nefericit. Să rezolvăm această problemă traumatică cât mai uşor şi mai repede”, conform stirileprotv.ro.

Comentarii Facebook