Cluj: Concurs de admitere la Facultatea de Business

 

Candidații la Facultatea de Business vor trebui să susțină un examen de admitere.

 

Scopul concursului este de a verifica cunoștințele la matematică sau economie (la alegere) ale persoanelor interesate;

 

Acest Concurs, oferă posibilitatea candidaților de a fi admiși la Facultatea de Business pe baza rezultatului obținut. Astfel, dacă nota obținută este minimum 6,00 (șase), candidatul poate opta, conform Regulamentului de admitere al Facultăţii de Business pentru calcularea medie de admitere pe baza uneia dintre următoarele formule: 100% nota de la Concurs, dacă nota obținută este minim 9,00 (nouă); 70% media de la bacalaureat + 30% media de la Concurs, dacă nota obținută este minim 6,00 (șase); 100% media de la bacalaureat, în cazul în care candidatul la Concursul de admitere la Facultatea de Business nu doreşte utilizarea rezultatului obţinut la Concurs; Alegerea metodei de calcul a mediei de admitere se face de către candidat, în baza Regulamentului de Admitere la Facultatea de Business, cu ocazia înscrierii la concursul de admitere. 

 

Concursul se va desfășura conform calendarului afișat pe site-ul facultății, la sediul Facultății de Business (str. Horea nr. 7, Cluj-Napoca) și va avea o durată de 90 de minute;

 

La proba de Matematică, candidații vor primi spre rezolvare diverse probleme precum şi test grilă cu o singură variantă corectă de răspuns.

 

Cei care optează pentru Economie, vor avea de răspuns la întrebări teoretice și practice de tip grilă cu o singură variantă corectă de răspuns.

 

Vezi AICI și alte amănunte despre admiterea de la Facultatea de Business.

Comentarii Facebook