Marti 9 August

Cluj: Chef Adrian Pop a murit în urma loviturii de la cap. Imaginea Selgros ar fi fost lovit la un chef cu polițiști și interlopi tatuați


Chef Adrian Pop a murit la Cluj, marți seara, la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca. Acesta a fost lovit la cap și a ajuns în comă la spital. 

 ”Din păcate starea lui a fost una critică”, a spus profesorul Ștefan Florian, șeful Clinicii de Neurochirugie Cluj, scrie Foaia Transilvană.

Chef Adrian Pop a ajuns în comă la Clinica Neurochirurgie Cluj, după ce a fost bătut de un interlop care petrecea cu polițiștii din Apahida. 

Adrian Pop lucrează la un popas din localitatea Suatu. El era de serviciu sâmbătă seara, la Pensiunea Suatu, iar soția Dorina a vorbit cu el în jurul orei 22.30.

I-am spus să doarmă la pensiune și că ne vedem a doua zi. Mi-a zis că mai are de lucru și că e obosit. Apoi, dimineața la 8.30 m-a sunat de la Poliție, să îmi zică că Adrian e în stare critică la spital”, ne-a spus Dorina Pop, conform Evz.ro.

În acea noapte, a avut loc la localul Papahida o petrecere cu polițiști, fiind ziua de naltere a agentului Cristian Marchiș. Grupul s-a dus noaptea spre Suatu, la peste 25 de kilometri distanță, dar nu au mai fost serviți cu băutură. Chef Adrian Pop s-a urcat cu petrecăreții în mașină și a pornit spre Apahida. 

N.M., prieten cu Adrian Pop, a relatat ce a văzut. Acesta a fost sunat și rugat să vină să îl ia cu mașina, fiind probabil unele tensiuni. N.M. l-a găsit pe Adrian Pop în Apahida făcând skandenberg cu o altă persoană.

Era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului Marchiș, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare. Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă. El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta”, a povestit Nicolae M.

Toată lumea s-a făcut nevăzută, după ce au apărut problemele. 

Eu am ieșit afară să îl ajut. Eram cu patronul de la localul respectiv. El se chinuia să respire. Era vânăt la față și îi curgea sânge de după ureche. Am sunat la 112, iar ambulanța a venit foarte repede. În schimb, cei din local au dispărut fără urmă și fără să zică ceva. Fără să ne întrebe dacă să ne ajute cu ceva. Și-au luat hainele și au plecat”, a mai spus bărbatul.

Cazul a fost preluat de procurorii, dar din primele informații rezultă că a căzut și s-a lovit la cap.

La data de 7 martie a.c., în jurul orei 02.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în apropierea unui local public situat pe strada Libertății, în localitatea Apahida, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență. Echipajul deplasat la fața locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate de specialitate.

În urma primelor verificări efectuate de polițiști și a informațiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanți părăsind încăperea. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, sub coordonarea procurorului de caz. În vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădire”, a precizat IPJ Cluj, după incident.

Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace!

Chef Adi Pop ramâne în amintirea noastră ca un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști și un învingător pe terenul competițiilor culinare. 

Nu te vom uita niciodată!

Sincere condoleanțe familiei!

Colegii din ANBCT-SUD -  ANBCT  Transilvania - ANBCT MOLDOVA!”, transmit colegii acestuia din Asociatia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism - Bucuresti.

------------------

UPDATE

În urma leziunilor survenite, bărbatul de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a decedat. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentarii Facebook