Cine e tânărul care a înjurat lumea în autobuzul din Cluj-Napoca. A fost concurent ”Românii au talent” și a strălucit - VIDEO


Tânărul, care a fost la un pas să fie aruncat din autobuz pentru că înjura lângă copii, este un fost concurent de la Românii au talent. Călin Mureșan a dansat excelent și a primit aplauze.

Acesta făcea un live în autobuz și i-a ultragiat pe călători, când a început să înjure. Un bărbat a amenințat că, dacă continuă cu injuriile, îl aruncă din autobuz. Un alt pasager i-a spus că este ”LGBT” și acesta a negat. ”Chiar dacă am unghii vopsite, nu sunt LGBT”, a atacat tânărul. 

În 2017, Călin Mureșan a fost concurent la ”Românii au talent”. ”Calin Muresan cand era in clasa a sasea. Atunci, cineva l-a indrumat sa faca o activitate extrascolara, asa ca a decis sa inceapa dansul. Concurentul crede ca orice om isi cauta acel loc numit acasa si deseori asta se reflect in pasiunea pe care o are si pe care o transmite. Pentru el, acasa este sala de dans, unde isi petrece cel mai mult timp, dansul reprezentand lupta intre viata pe care o are acum si cea pe care si-a dorit-o intotdeauna. Calin a participat de-a lungul timpului la mai multe olimpiade de coregrafie, reusind sa obtina locuri pe podium, dar si la festivaluri retro”, scriu cei de la ProTV.

Pe scena de la ”Românii au talent”, Călin a  plâns, emoționat de apaluzele primite. ”Tu încă nu ai scos tot din tine. Ai ceva drame de scos din tine. Văd asta și îmi pare rău că trebuie să spun asta. Dacă greșesc, spune-mi?”, i-a transmis Mihaela Rădulescu. 

Tata a decedat când aveam numai 3 săptămâni. La trei ani am fost dat într-un sistem de protecție a copilului. Am crescut într-o familie, în plasament, o familie normală, la țară. Mama mea este căsătorit în Italia, și-a refăcut viața acolo și e ok!”, a spus tânărul. 

Dacă vrei să faci această meserie, crede-mă că nu îi pasă nimănui de dramele noastre personale. Directorul meu de la teatru îmi spunea: La ce oră e înmormânarea”, zic la ”Unu, la prânz!”. Replica a fost că spectacolul e la 7, deci poți să vii. Dramele noastre personale nu au nicio legătură cu scena. Pe mine m-a atins viața rău de tot și a trebuit să fac pe comicul. E o meserie blestemată și alta nu știu...”, i-a transmis Florin Călinescu.

Juriul i-a dat patru de ”Da!”, iar Călin a trecut în etapa următoare. 

Comentarii Facebook