Cluj: Cel mai mare spărgător de locuințe din Ardeal a fost arestat - VIDEO


Cel mai mare spărgător de locuințe din Ardeal a fost arestat la Cluj. Acesta a comis în anii 2002 - 2003 circa 60 - 70 de spargeri de locuințe.

La data 8 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale și cei  din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției 

Operațiuni Speciale, au depistat un bărbat urmărit național și internațional.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada București, din Cluj-Napoca, de către polițiști. Asupra lui a fost găsit un rucsac în care se găseau unelte, folii aluminiu, potoarcă și alte bunuri care se folosesc la pătrunderea prin efracție în locuințe.

Pe numele celui în cauză erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, 6 luni și 934 zile închisoare pentru furt calificat și 1 an și 934 zile închisoare, pentru furt. Mandatele au fost emise în anii 2017, 2018, de către Judecătoriile Dej și Cluj-Napoca.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Cluj, este cercetat, în prezent, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, în formă continuată, după ce, în luna decembrie 2018, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuințe de pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.


WhatsApp Image 2019-01-09 at 11.10.57.jpeg

Comentarii Facebook