Cluj: Ce spune directorul școlii despre show -ul erotic de la Balul Bobocilor

 

Conducerea Colegiului Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca anchetează cazul de la Balul Bobocilor, unde elevii au mimat sexul oral. 

 

Directorul Colegiului Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca, Doina Angela Roşca, a declarat că profesorii nu au fost prezenți.

 

Vom desfăşura o anchetă, o analiză, vom convoca Colegiul Profesoral. Vă pot spune că în numele acestei instituţii, sub egida acesteia nu a fost organizată nicio astfel de manifestare, nicio acţiune de gen Balul Bobocilor. La acea manifestare nu a participat sub nicio formă niciun cadru didactic şi noi de ani de zile nu organizăm în numele şcolii aşa ceva, părinţii ştiu, elevii ştiu. În mediul privat ce face fiecare... Am constatat de ani de zile că într-un mediu privat, într-un club privat, şcoala nu poata asigura paza şi ordinea, poate scăpa situaţia de sub control”, a spus Roşca.

 

Șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Cluj susține că părinții trebuiau să își supravegheze copiii, dacă le-au dat acceptul să participe la acest eveniment.

 

Balul la care au fost acum probleme a fost organizat privat, iar biletele au fost plătite de părinții elevilor. Școala nu a fost implicată în niciun fel și nu a fost la eveniment niciun diriginte sau profesor, din câte știu eu. Ancheta va stabili totul”, a spus Valentin Cuibus, inspectorul general școlar Cluj. 

 

Cuibus susține că părinții au obligația de a-și supraveghea copiii, atâta timp cât le-au permis să participe la acest eveniment privat.

 

Balul bobocilor la Cluj! Au mimat sex oral în grup / UPDATE: Părinții au plătit biletele - FOTO

 

În privința consumului de băuturi alcoolice, șeful ISJ Cluj a precizat că reprezentanții clubului sunt vinovați că au vândut alcool minorilor. Poliția Cluj a precizat că așteaptă o sesizare de la Inspectorat pentru a face o anchetă în privința consumului de alcool la acest eveniment privat. Cel mai probabil nimeni nu va face plîngere pentru că de la Bal au lipsit profesorii supraveghetori. 

 

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicaţii ”Augustin Maior” Cluj-Napoca a avut locîn 20 octombrie. Fetele s-au înscris la o probă în care mimau sexul oral prin decojirea unei banane pe care tinerii de clasa a noua o țineau între picioare. Bananele au fost mâncate de fete.

 

Comentarii Facebook