CLUJ: Bunătatea l-a costat pe un bărbat! A luat doi bărbați ”la ocazie” și a fost tâlhărit




Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce au agresat și jefuit o persoană, pe raza municipiului Turda, furându-i apoi telefonul mobil și banii.

În 24 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Turda, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Hunedoara, au depistat doi bărbați, de 22 și 24 de ani, din Hunedoara, care ar fi sustras de la un alt bărbat, prin violență, un telefon și o sumă de bani”, informează IPJ Cluj

Potrivit polițiștilor, în 23 iulie, bărbatul de 39 de ani, din Hunedoara, s-ar fi înțeles cu cei doi să îl transporte cu autovehiculul din municipiul Cluj-Napoca la localitatea de domiciliu.

Pe traseu s-au oprit la o stație de carburant din municipiul Turda, iar în urma unor neîntelegeri privind transportul, cei doi au lovit victima și au deposedat-o de un telefon mobil și un portofel din piele în care se afla o sumă de bani.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar față de cei doi bărbați de 22 și 24 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore.

În 25 iuli față de cei doi bărbați s-a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 zile.

Comentarii Facebook