Cluj - BIJUTERIE de apartament: 78.000 de euro

 

Un apartament ”pușcat” tot, care arată de parcă vandalii au trecut pe acolo, este scos la vânzare de 78.000 de euro. 

 

Apartamentul este situat pe strada Alexandru Vlahuță, din cartierul Grigorescu, are 56 de metru pătrați (3 camere și o bucătărie).

 

Proprietarul cere 1400 de euro / mp, dar apartamentul mai are nevoie de cel puțin 20.000 de euro pentru a fi pus la punct, în acest moment arătând ca o bombă. Practic acest apartament are în acest moment numai niște pereți, totul trebuind să fie refăcut de la zero. Pe piața construcțiilor, o casă la roșu costă circa 200 de euro pe mp, adică în acest caz circa 10.000 de euro (fără a pune în calcul terenul și fundația).

 

 



 

Cluj-Napoca are cele mai mari prețuri la apartamente la nivel național.

 

Prețurile au crescut cu 0,9% pe parcursul lui august, ajungând la o medie de 1.525 de euro pe metru pătrat util (față de 1.511 euro pe metru pătrat util la finele lunii precedente). Astfel, în Cluj-Napoca se găsesc în continuare cele mai scumpe apartamente la nivel național – din punctul de vedere al sumei medii solicitate pe metru pătrat util, desigur, și nu al maximelor de preț.

 

Luna trecută, locuințele vechi din oraș s-au apreciat cu 1% (de la 1.551 la 1.566 de euro pe metru pătrat util), iar cele noi au consemnat un avans de 1,5% (de la 1.461 la 1.483 de euro pe metru pătrat util) – fapt ce a dus la îngustarea ecartului dintre cele două segmente de piață, conform imobiliare.ro.

Comentarii Facebook