Luni 5 Decembrie

CLUJ: Bărbatul care și-a înjunghiat prietenul de pahar, arestat preventiv pentru tentativă de omorPolițiștii clujeni au reținut, zilele trecute, un bărbat acuzat de comiterea infracțiunii de tenentativă de omor.

Mai exact, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați, marți seară, cu privire la faptul că, pe podul de pe strada Vlădeasa, din Huedin, se află în stare de inconștiență un bărbat ce prezintă multiple leziuni.

Conform oamenilor legii, între victimă și un alt bărbat a avut loc un conflict, pe fondul consumului de alcool. În acest context, un bărbat i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu un corp ascuțit la nivelul abdomenului și toracelui, provocându-i leziuni traumatice.

Vezi mai multe AICI - CLUJ: Tentativă de omor, din cauza băuturii. Agresorul a fost prins înainte să apuce să fugă din oraș

La data de 31 octombrie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Instanța a admis propunerea de arestare a parchetului, cel în cauză fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook