CLUJ: Tentativă de omor, din cauza băuturii. Agresorul a fost prins înainte să apuce să fugă din oraș


Polițiștii clujeni au reținut, marți seară, un bărbat acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Aseară, în jurul orei 20:00, pe raza orașului Huedin, a avut loc o altercație între doi bărbați, în urma căreia un bărbat a ajuns la spital cu leziuni grave. Agresorul a fost depistat în scurt timp de către polițiști și a fost reținut pentru 24 de ore”, conform IPJ Cluj.

În jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, pe podul de pe strada Vlădeasa, din Huedin, se află în stare de inconștiență un bărbat ce prezintă multiple leziuni.

În baza celor sesizate, la nivelul inspectoratului s-a constituit echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, polițiști din cadrul Poliției orașului Huedin și procuror, fiind demarate de îndată investigații.

Conform oamenilot legii, între victimă și un alt bărbat a avut loc un conflict, pe fondul consumului de alcool. În acest context, un bărbat i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu un corp ascuțit la nivelul abdomenului și toracelui, provocându-i leziuni traumatice.

Victima, un bărbat în vârstă de de 31 de ani, din Săcuieu, a suferit leziuni grave și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, agresorul - un bărbat, de 40 de ani, din Fildu de Jos, județul Sălaj, ar fi încercat să părăsească orașul, însă a fost depistat la scurt timp de către polițiștii de la Huedin, care l-au condus la sediul unității de poliție.

În baza probatoriului administrat în cauză, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

În cursul zilei de azi, bărbatul urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook