Duminica 28 Aprilie

Cluj - Bărbatul care a agresat patru polițiști din Florești a fost arestat! Cum s-a produs haosul din noaptea de Revelion


Budăi Colen a reușit să agreseze și să amenințe patru polițiști din Florești, în noaptea de revelion. Este vorba despre agenții Salem Eduard Suheil, Albu Rareș, Pora Levente Petru și Takacs Francisc Sebastian.

Procurorii clujeni au prezentat cum s-a produs tot incidentul. 

La data de 31.12.2023, în jurul orelor 23:20, în timp ce se afla la adresa situată în loc. Florești, jud. Cluj, unde a fost solicitată intervenția a două echipaje de poliție din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, a agresat fizic o primă persoană vătămată care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu conform planificării Secției 6 Politie Rural Florești, lovind-o cu piciorul la nivelul pieptului, iar celei de-a doua persoană vătămată din cadrul aceleiași structuri de poliție i-a adresat în mod direct și repetat amenințări cu moartea, cauzându-i acesteia o stare de temere. 

În jurul orei 23:40, în timp ce era escortat în vederea transportării la o unitate medicală, i-a adresat amenințări cu moartea unui alt organ de poliție solicitat la fața locului, respectiv celei de-a treia persoană vătămată, cauzându-i acesteia o stare de temere, iar asupra celei de-a patra persoană vătămată, a exercitat acte de agresiune fizică, lovind-o cu piciorul la nivelul feței, cauzându-i astfel leziuni traumatice în zona ochiului drept ce au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Budăi Colen a fost reținut și plasat în arest la domiciliu.

Comentarii Facebook