CLUJ: Bărbat tâlhărit de un ”amic”. Agresorul a venit să îi ceară bani împrumut, iar când a fost refuzat a răbufnit



Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din localitatea Iancu Jianu, judeţul Olt, acuzat de comiterea unei tâlhării.

Conform IPJ Cluj, la data de 14 iunie a.c., în jurul orei 07:00, Poliţia municipiului Dej a fost sesizată despre faptul că un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Răşinari, care ar locui fără forme legale în municipiul Dej, ar fi fost agresat de către un bărbat, în incinta imobilului în care locuieşte.

Din primele verificări, un tânăr de 18 ani ar fi pătruns în locuinţa barbatului de 29 de ani, i-ar fi cerut o suma de bani, dar acesta l-a refuzat. Din acest motiv tânărul i-ar fi aplicat mai multe lovituri, iar la ieşirea din locuinţă i-ar fi sustras portofelul şi 2 telefoane.

Victima a fost transportată la unitatea medical din localitate pentru îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de “tâlhărie calificată”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal , iar faţă de agresor a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook