Vineri 30 Septembrie

CLUJ: Bărbat reținut de polițiști după ce și-a RUPT în bătaie propria bunică și i-a furat baniiPolițiștii clujeni au reținut, ieri, un bărbat, pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de acte de violență, furt și alte infracțiuni.

”La data de 14 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un bărbat din comuna Săvădisla, judeţul Cluj, pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, violare de domiciliu, furt calificat, distrugere şi ameninţare, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Mai exact, conform oamenilor legii, în seara zilei de 10.06.2017, în jurul orelor 23:00, agresorul aflat în stare de ebrietate ar fi pătruns fără drept în curtea şi în locuinţa bunicii sale, în vârstă de 88 de ani din comuna Săvădisla, judeţul Cluj şi după unele discuţii contradictorii, i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri.

Victima a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 65-70 zile îngrijiri medicale.

Mai mult, după ce femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, bărbatul a distrus mai multe bunuri din locuinţa victimei şi i-ar fi sustras dintr-un portofel o sumă de bani.

De asemenea, a doua zi, agresorul ar fi amenintat cu moartea o femeie în vârstă de 29 de ani din localitate, rudă cu el.

Comentarii Facebook