CTP Cluj a desemnat câștigătorii concursului „Mascota Zâmbăreață a CTP” din acest an




Compania de Transport Public (CTP) anunță faptul că, pentru al doilea an consecutiv, s-au desemnat câștigătorii concursului „Mascota Zâmbăreață a CTP”, la care s-au înscris copii din municipiul Cluj Napoca și din zona metropolitană.

Cele aproape 361 de desene înscrise în proiectul „Mascota Zâmbăreață a CTP”, la cea de-a doua ediție a acestei competiții civice și artistice, ne redau viziunea frumoasă, optimistă și de încredere acopiilor și nepoților noștri, în transportul în comun, în CTP și în politica publică a Municipalității clujene. Copiii - ca și noi, de altfel - doresc o înaltă calitate a vieții, un transport civilizat și cât mai ecologic, siguranță și mobilitate ușoară în deplasare, într-un spațiu urban care devine din ce în ce mai aglomerat și agresiv. Toate acestea, așa după cum relevă toate desenele și toată imaginația micuților creatori, sunt regăsite în serviciul public de transport urban pe care, cu mândrie, onoare și responsabilitate, CTP îl prestează în beneficiul clienților săi”, anunță reprezentanții CTP Cluj.

Astfel, având în vedere criteriile esențiale pe care se întemeiază acest proiect civic, de educație și de interacțiune socială, Comisia a decis ca Premiul I să fie decernat elevei Szakal Reka de la Liceul Unitarian “Janos Zsigmond”.

Celelalte desene care au fost premiate aparțin copiilor din cadrul următoarelor unități de învățământ:

– Premiul II – Seminarul Teologic Ortodox
– Premiul III – Grădinița “Micul Prinț”
– Mentiune - Grădinița “Bambi”
– Mentiune - Colegiul Național “George Barițiu”
– Mentiune - Grădiniţa “Bambi”

Comentarii Facebook