Marti 18 Mai

CLUJ: Bărbat încătușat după ce și-a amenințat fosta iubită cu bătaia. Nu s-a oprit nici măcar când au venit polițiștiiPolițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care și-a hărțuit verbal concubina și i-a adresat amenințări.

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 08:20, o femeie, de 37 de ani, din Câmpia Turzii, a sesizat faptul că este ameninţată de către fostul concubin, care se află în faţa locuinţei acesteia”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat un tânăr, de 29 de ani, din comuna Cojocna, care, în prezenţa acestora, continua cu ameninţări cu acte de violenţă la adresa femeii, refuzând să plece din faţa imobilului acesteia.

Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de acesta.

În cursul zilei de azi, reprezentanţii parchetului au dispus faţă de bărbat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Comentarii Facebook