CLUJ: Bărbat arestat preventiv pentru violență domestică. A SNOPIT-O în bătaie pe fetița de 9 ani a iubitei sale



Un bărbat de 45 de ani, din comuna clujeană Cătina, a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de violență domestică.

”La data de 26 aprilie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gherla, a emis pe numele unui bărbat de 45 de ani din comuna clujeană Cătina, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de „violenţă domestică”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, infomrează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 18.00 poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au intervenit pentru aplanarea unui conflict la familia bărbatului, constatând că acesta fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a agresat-o pe fiica concubinei sale în vârstă de 9 ani, strângând-o pe aceasta de gât şi împingând-o cu putere, fetiţa căzând şi lovindu-se la un picior, suferind leziuni corporale care necesită pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medico-legale.

Manifestările agresive ale bărbatului au continuat şi după intervenţia poliţiştilor dar fără ca cineva să mai sufere leziuni corporale.

Comentarii Facebook