Cluj: Arbitru clujean și fiu de primar reținuți pentru trafic de droguri


DIICOT Cluj au reținut mai multe persoane pentru trafic de droguri, iar între ei este fiul unui primar și un arbitru cunoscut. 

Cei zece arestați sunt Iuhos Attila Mihai, Rus Andrei George, Constantin Emanuel Mihai, Tepar Catalin Marian, Hora Eduart Cristian, Mate Zoltan, Mureșan Simion Daniel, Ciurar Codrut Alexandru, Oltean Dumitru Ovidiu și Tămaș Flaviu Casim.

Capii de afiș sunt Cătălin Marian Țepar, arbitru de fotbal, și Oltean Dumitru Ovidiu, fiul primarului din Mintiul Gherlii, scrie Foaia Transilvană.

Trupele speciale, coordonat de DIICOT, au făcut percheziții la Cluj. Este vizată o rețea de traficanți periculoși.

Miercuri, 16 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj și polițiștii serviciilor de combatere a criminalității organizate Sălaj și Maramureș, au efectuat 15 percheziții domiciliare, în municipiile Gherla și Dej, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2021, 10 persoane ar fi procurat, manipulat și distribuit, în mod direct, substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, în județul Cluj.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și indisponibilizate 20 de plicuri conținând o substanță pulverulentă de culoare albă, 47 de plicuri cu urme de astfel de substanță, o pastilă de culoare verde aprins, 5 cântare, 2 grindere, mai multe bancnote rulate, 16 telefoane mobile, un laptop, 3 pistoale airsoft, 2 săbii, 2 cuțite, înscrisuri, precum și 67.600 de lei și 500 de euro.

Cluj: Droguri, pistoale, săbii ninja și bani, la percheziții făcute de trupele speciale, coordonate de DIICOT - Galerie FOTO

Comentarii Facebook