CLUJ: Adolescentă de 14 ani, obligată să întrețină relații sexuale cu concubinul mamei sale și un prieten de-al său


O adolescentă de 14 ani Dej a trăit clipe de coșmar, aceasta fiind constrânsă în repetate rânduri să întrețină relații sexuale cu concubinul mamei sale. Mai mult, exista suspiciuni ca de mai multe ori, barbatul si-ar fi chemat si un prieten sa profite de minora. Cum a aflat de cele intamplate, mama fetei a mers direct la politie, iar cei doi au fost retinuti.

Politistii spun ca au fost sesizati de mama fetei in varsta de 14 ani. Aceasta le-a relatat oamenilor legii ca iubitul ei ar fi obligat-o pe fiica ei sa intretina cu el relatii sexuale, in repetate randuri. De asemenea, exista banuiala ca de cateva ori, la oribilele fapte ar fi participat si un prieten al barbatului in varsta de 20 de ani, conform dejeanul.ro

Urmeaza ca oamenii legii sa stabileasca cu exactitate perioada in care s-ar fi produs faptele si de cate ori a fost abuzata minora.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Dej, pentru a se dispune alte masuri preventive.

Comentarii Facebook