Marti 21 Ianuarie

CLUJ: Adolescent de 16 ani, reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a condus-o prin oraș


Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un minor de 16 ani, acuzat de comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.

La data de 31 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis”, infomrează IPJ Cluj. 

Conform oamenilor legii, la data de 14 iulie a.c., cel în cauză, împreună cu un alt bărbat arestat deja în aceeaşi cauză, ar fi sustras mai multe bunuri din autoturisme parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, acesta ar fi sustras în scop de folosinţă un autoturism pe care l-ar fi condus pe raza municipiului Cluj-Napoca, abandonându-l după ce a terminat combustibilul din rezervor.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 1 august a.c., magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus măsura arestării pentru 30 de zile faţă de tânărul respectiv. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului.


Comentarii Facebook