Luni 3 Octombrie

CLUJ - Accident rutier în localitatea Bunești. Un autoturism a ajuns în afara părții carosabile. Trei pasageri au fost transportați la spital


Un echipaj ISU a fost solicitat miercuri, 8 iunie, spre joi, 9 iunie, noaptea să intervină la un accident care a avut loc în localitatea Bunești, din comuna Mintiu Gherlii, județul Cluj. 

Pompierii dejeni au fost solicitați în cursul nopții trecute să ofere sprijin la un accident rutier petrecut în localitatea Bunești, au spus salvatorii clujeni. 

Apelul de urgență a venit în jurul orei 3:55, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, precum și echipajul SMURD de la Punctul de Lucru Gherla. În sprijin a venit și un echipaj SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

Ajunși la fața locului, pompierii au găsit un autoturism ieșit în afara părtii carosabile. Un adolescent de 17 ani și doi bărbați de 52 și 54 de ani au fost transportați la spital. La o primă evaluare, cu toții prezentau afecțiuni ușoare”, au mai transmis autoritățile. 


Comentarii Facebook